Du er landet på Raskeben.dk, det helt rigtige sted at finde løbetights. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle løbetights tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Diadora Vinter Løbetights

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Fitnessshoppen.dk.

Her kan “Diadora Vinter Løbetights” fås til 550,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Diadora Vinter Running Tights er løbeleggings til mænd, der øger åndbarheden og tørrer hurtigt ved at forhindre svedkondensering.
De kommer i strækpolyamid med børstet interiør og har en kontrastindsats, der ligner diadora fregio-detaljen, og mesh-indsats…

Se hos Fitnessshoppen.dk ❯❯

2: Diadora Vinter Løbetights – Dame

Anden anbefaling har vi fundet hos Fitnessshoppen.dk, hvor du kan købe Diadora Vinter Løbetights – Dame til kun 550,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Diadora Vinter Running Tights er løbeleggings til kvinder, der øger åndbarheden og tørrer hurtigt ved at forhindre svedkondensering.
De kommer i strækpolyamid med børstet indre og har mesh-indsatser for øget åndbarhed.
Mobillomme i siden, baglomme med lyn…

Se hos Fitnessshoppen.dk ❯❯

3: GEYSER løbetights knee unisex, Sort

  • Dagens pris: 149,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 379.00, nu kun 149,-.
    Du sparer 230 kr. / 60 %
  • Fundet hos Billig-arbejdstøj.dk

Næste anbefaling er “GEYSER løbetights knee unisex, Sort”.

Dagens bedste tilbud på “GEYSER løbetights knee unisex, Sort” har vi fundet hos Billig-arbejdstøj.dk hvor prisen lige nu er 149,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
GEYSER løbetights knee unisexUnisex tights i elastisk svedtransporterende mikrofibermateriale. Smart flatlock-stikning i siderne med refleksdetalje for optimal synlighed. Løbebukser med lille lynlåslomme til nøgle eller lignende. TætsiddendRefleksdetaljer…

Se hos Billig-arbejdstøj.dk ❯❯

4: GEYSER løbetights long unisex, Sort

  • Dagens pris: 199,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 459.00, nu kun 199,-.
    Du sparer 260 kr. / 56 %
  • Fundet hos Billig-arbejdstøj.dk

Sidste produkt på vores liste er GEYSER løbetights long unisex, Sort som vi har fundet til 199,- hos Billig-arbejdstøj.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
GEYSER løbetights long unisexUnisex tights i elastisk svedtransporterende mikrofibermateriale. Smart flatlock-stikning i siderne med refleksdetalje for optimal synlighed. Lille lynlåslomme til nøgle eller lignende. Lynlås åbning i benene.&nRefleksdetaljer…

Se hos Billig-arbejdstøj.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste løbetights i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse løbetights:

Dyreste Løbetights på listen er Montane Womens Trail Series Long Tights – Løbetights – Dame – Sort – Str. 42 fra Cykelpartner med en pris på 649.00. Billigste udvalgte Løbetights er IK Performance løbetights, Sort som du kan købe for 79.00 hos Billig-arbejdstøj.dk. Forskellen på de to priser er 570 kr. – de 4 Løbetights vi har fundet koster i gennemsnit 10670.95 kr.
Ovenstående Løbetights data og priser er hentet fra 4 butikker (Fitnessshoppen.dk, Billig-arbejdstøj.dk, Cykelpartner, Billigsport24). Alle Løbetights tilbud er opdateret i dag 25-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Løbetights guides:

Fandt du ikke det rigtige Løbetights blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Løbetights: