Du er landet på Raskeben.dk, det helt rigtige sted at finde løbebælte. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle løbebælte tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: FlipBelt – Løbebælte/pengekat (Grå – L)

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Den Intelligente Krop.

Her kan “FlipBelt – Løbebælte/pengekat (Grå – L)” fås til 249,- kr.

Se hos Den Intelligente Krop ❯❯

3: FlipBelt – Løbebælte/pengekat (Sort – S)

Næste anbefaling er “FlipBelt – Løbebælte/pengekat (Sort – S)”.

Dagens bedste tilbud på “FlipBelt – Løbebælte/pengekat (Sort – S)” har vi fundet hos Den Intelligente Krop hvor prisen lige nu er 249,- kr.

Se hos Den Intelligente Krop ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste løbebælte i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse løbebælte:

Dyreste Løbebælte på listen er Spanninga S-Run – Løbebælte med Lys for & bag – USB Opladelig fra Cykelpartner med en pris på 639.00. Billigste udvalgte Løbebælte er Løbebælte Taske – Sort som du kan købe for 39.50 hos PrisPresseren. Forskellen på de to priser er 599.5 kr. – de 4 Løbebælte vi har fundet koster i gennemsnit 4361.35 kr.
Ovenstående Løbebælte data og priser er hentet fra 13 butikker (Den Intelligente Krop, Hjemmets, InCover.dk, Evermart.dk, Canem, Dyrelageret.dk, Billig-arbejdstøj.dk, Nemmegaver.dk, Cykelpartner, Billigsport24, PrisPresseren, PanzerScreen.dk, Plusshop.dk). Alle Løbebælte tilbud er opdateret i dag 25-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Løbebælte guides:

Fandt du ikke det rigtige Løbebælte blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Løbebælte: