Du er landet på Raskeben.dk, det helt rigtige sted at finde løbesko. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle løbesko tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Diadora Mythos Blushield Vigore W Løbesko

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Fitnessshoppen.dk.

Her kan “Diadora Mythos Blushield Vigore W Løbesko” fås til 1399,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
MYTHOS BLUSHIELD VIGORE W…

Se hos Fitnessshoppen.dk ❯❯

2: Diadora Mythos Blushield 7 Vortice HIP Løbesko

Anden anbefaling har vi fundet hos Fitnessshoppen.dk, hvor du kan købe Diadora Mythos Blushield 7 Vortice HIP Løbesko til kun 1199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Mythos Blushield 7 vortice HIP har konstruerede, tofarvede luftmesh nylonoverdel og iriserende detaljer, EVA elastomer indersål og aftagelig ortholite.
Dæmpning er sikret takket være den lette EVA-mellemsål med Blushield-teknologi over hele foden og en så…

Se hos Fitnessshoppen.dk ❯❯

3: Saucony Guide 9 Løbesko – Herre Blå

 • Dagens pris: 776,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1700.00, nu kun 776,-.
  Du sparer 924 kr. / 54 %
 • Fundet hos Dania Bikes

Næste anbefaling er “Saucony Guide 9 Løbesko – Herre Blå”.

Dagens bedste tilbud på “Saucony Guide 9 Løbesko – Herre Blå” har vi fundet hos Dania Bikes hvor prisen lige nu er 776,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:

Se hos Dania Bikes ❯❯

4: Kvinders Under Armour – Charged Bandit 5 løbesko

 • Dagens pris: 349,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 699.00, nu kun 349,-.
  Du sparer 350 kr. / 50 %
 • Fundet hos Performancegear.dk
 • Mærke: Under Armour

Sidste produkt på vores liste er Kvinders Under Armour – Charged Bandit 5 løbesko som vi har fundet til 349,- hos Performancegear.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Under Armour Sko har med deres Charged Cushioning sål gjort denne sko til en drøm. Fast Hælstøtte og en blødere sål i midten er opskriften . Denne sko har været udstillingsmodel, men er i original emballage og uden fejl og mangler…

Se hos Performancegear.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste løbesko i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse løbesko:

Dyreste Løbesko på listen er Salming Greyhound dame løbesko, Turkis fra Billig-arbejdstøj.dk med en pris på 1799.00. Billigste udvalgte Løbesko er Urban Classics Let Løbesko (Sort, 37 EU / 3 UK) som du kan købe for 239.40 hos Army Star. Forskellen på de to priser er 1559.6 kr. – de 4 Løbesko vi har fundet koster i gennemsnit 44430.85 kr.
Ovenstående Løbesko data og priser er hentet fra 8 butikker (Fitnessshoppen.dk, Dania Bikes, Performancegear.dk, Billig-arbejdstøj.dk, Army Star, Koore, GrejFreak.dk, Cykelpartner). Alle Løbesko tilbud er opdateret i dag 25-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Løbesko guides:

Fandt du ikke det rigtige Løbesko blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Løbesko: