Du er landet på Raskeben.dk, det helt rigtige sted at finde foam roller. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle foam roller tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: TriggerPoint foam roller – Grid – Orange

  • Dagens pris: 299,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 379.00, nu kun 299,-.
    Du sparer 80 kr. / 21 %
  • Fundet hos Abilica Online

Vores første anbefaling er “TriggerPoint foam roller – Grid – Orange” som lige nu er på tilbud hos Abilica Online.

Her er prisen sat ned med 21 % og kan altså fås for kun 299,- – en besparelse på 80 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
The Grid Foam Roller fra TriggerPoint hæver niveauet fra den normale foam roller.
Her får du varierende hårdheder og bredder, som er lavet ud fra at skulle efterligne hånden på en massør.
Du får derfor en mere realistisk massage oplevelse.
Med denne foam…

Se hos Abilica Online ❯❯

2: Abilica FoamRoller 60 cm

Anden anbefaling har vi fundet hos Abilica Online, hvor du kan købe Abilica FoamRoller 60 cm til kun 349,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Lang foamroller i EPP materiale.
Vejer kun 300 gram og har en længde på hele 60 cm, så den er god til at bruge til massage og udstræk til ryggen bl.a.En foamroller kan bruges til at massere alle kroppens muskler og til at lave specifikke stræk.
Kan bl.a….

Se hos Abilica Online ❯❯

3: Abilica Trigger FoamRoller Pro

Næste anbefaling er “Abilica Trigger FoamRoller Pro”.

Dagens bedste tilbud på “Abilica Trigger FoamRoller Pro” har vi fundet hos Abilica Online hvor prisen lige nu er 499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
FoamRoller med en hård kerne i ABS plastik, overtrukket med EVA skum. FoamRolleren har 3 forskellige strukturer.Mål: 38x14Mørkegrå med rød kerne…

Se hos Abilica Online ❯❯

4: The GRID X, foam roller (Sort – 30 x 14 cm)

Produkt nummer 4 på vores “foam roller-liste” er The GRID X, foam roller (Sort – 30 x 14 cm) som du lige nu kan købe for 399,- hos Abilica Online

Forhandlerens beskrivelse:
The Grid X er en ekstra fast foam roller.
Faktisk dobbelt så meget som den originale The Grid.
Den er designet til at bryde igennem kroppens hårdeste problemsteder, for at løsne op i intens ømhed og smerter.The Grid X bruges til at løsne op for ømhed i læ…

Se hos Abilica Online ❯❯

5: The GRID foamroller (Sort – 66 x 14 cm)

Sidste produkt på vores liste er The GRID foamroller (Sort – 66 x 14 cm) som vi har fundet til 499,- hos Abilica Online.

Forhandlerens beskrivelse:
The Grid 2.0 er dobbelt så lang som The Grid Foam Roller, og er derfor god til større kroppe eller til at have en større og mere stabil flade.The Grid Foam Roller 2.0 fra TriggerPoint hæver niveauet fra den normale foam roller.
Her får du varierende hårdh…

Se hos Abilica Online ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste foam roller i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse foam roller:

Dyreste Foam Roller på listen er Foam roller rack i PVC med hjul (Hvid) fra Den Intelligente Krop med en pris på 1499.00. Billigste udvalgte Foam Roller er Blackroll Micro Foam Roller Grøn som du kan købe for 49.00 hos Apuls.dk. Forskellen på de to priser er 1450 kr. – de 5 Foam Roller vi har fundet koster i gennemsnit 10404.66 kr.
Ovenstående Foam Roller data og priser er hentet fra 22 butikker (Abilica Online, Watery.dk, Den Intelligente Krop, Apuls.dk, Performancegear.dk, Helsebixen.dk, Coolshop.dk, Plusshop.dk, Gucca.dk, Elgiganten, Med24, Fitnessshoppen.dk, Sportsbuddy.dk, Muscle House, Bodyman, Bodylab, WiStore, Badmintonshoppen.dk, Proshop.dk, Cykelpartner, Billigsport24, Toolworld.dk). Alle Foam Roller tilbud er opdateret i dag 25-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Foam Roller guides:

Fandt du ikke det rigtige Foam Roller blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Foam Roller: